CAFETARIA NOUMIDIA

CAFETARIA NOUMIDIA Heerlijke tapa's !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 708 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Noumidia. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 10:23 Eten redelijk, toetje erg lekker bezorger zeer onvriendelijk. Mompelde zelfs iets bij het weglopen.
16 mei 2022 om 5:01 Was lekker en snelle bezorging! Thanks!
12 mei 2022 om 21:09 Zoals altijd super lekker en snel bezorgd 10/10
10 mei 2022 om 23:35 Top gewoon
8 mei 2022 om 11:06 Slecht vies super slechte bezorging
7 mei 2022 om 23:15 Sneller dan aangegeven, warm en heel erg lekker! Topzaak.
26 apr 2022 om 7:43 Broodje kipsnitzel was een broodje kipfilet, geen snitzel. Maar smaakte wel goed!
25 apr 2022 om 2:35 Lekker, warm, en snelle bezorging! Bedankt!
12 apr 2022 om 0:06 Top mixed grill!!!
26 mrt 2022 om 2:02 Wat een trieste zaak, na 2 uur wachten de hoop maar opgegeven, wel 20 keer gebeld, maar iedere keer voicemail, morgen maar even thuisbrzorgd bellen, dit vind ik niet echt klantvriendelijk
17 mrt 2022 om 13:35 Ik heb gister een bestelling gedaan, gaf aan dat het ongeveer tussen de 40 en 65 min zou duren. Het heeft uiteindelijk 2 uur lang geduurd voordat ik me eten kreeg. Ze hadden nog geluk dat ik honger had anders deed ik de deur gewoon niet open.
28 feb 2022 om 17:02 Snelle bezorging maar het eten was waardeloos.